A Csíkvarsa Bt. 1993 óta foglalkozik pálinka bérfőzde üzemeltetésével. Elég részlet gazdag tevékenység a pálinka előállítása. A lepárlás szinte a legrövidebb munkafolyamat. Kezdődik, a gyümölcs fejlődésénél aztán folytatódik az érésével, majd az összegyűjtésével. Ezután kezdődik a cefrézési folyamat és a kémiai és biológiai úton történő alkohol előállítás. A cefrézés után jön a munka ránk eső része. Különböző magyar gyártású technológiai eszközökkel nyerjük ki az alkoholt a gyümölcscefréből. A szolgáltatást igénybevevők két technológia közül választhatnak. A hagyományos kisüsti, valamint az aromatornyos (egylépcsős) lepárlási technológiával tudunk pálinkát előállítani.

Elérhetőség, nyitvatartás: Határozatlan ideig ZÁRVA!

Csíkvarsa Bt.

Tel.: 06 22 354 112

Mobil: +36306635021

Nyitvatartás: telefonos egyeztetés alapján